Magic and Wonders

marts 4, 2014Birger Thomsen

Magic and WondersMagic and Wonders er et ikke progressivt Skill-on-net 3D spilleautomater med 5 hjul og 30 betalingslinjer. Det indeholder et scatter symbol, multiplikator, gratis spins samt har en maksimal jackpot præmie på hele $25.000.

Der er blevet skabt mange spillemaskiner og Spilleautomater spil som omhandler historiske steder og temaer, selv mange udnytter tegneserier eller filmfigurer. Men SkillOnNet Software har taget et mere usædvanligt skridt ved at skabe et spil baseret på en populær bog. Magic and Wonders spilleautomater er baseret på Lewis Carroll klassikeren Alice i Eventyrland. Spillet har en fantastisk og imponerende 3D grafik. Og scenerne er passende med masser af træer og vinstokke. Farverne er primært lyse og pastel farvede.

Magic and Wonders har 5 hjul og 30 betalingslinjer. Der er ikke nogen jackpot funktion, men spillerne bliver tilbudt masser af muligheder for bonus spil. Med alle de excentriske personer i bogen, er Alice i Eventyrland et neutralt valg for en moderne spillemaskine. Der er masser af personer i bogen som er med til at skabe symboler til de forskellige spil. Der er et stort udvalg af excentriske vagter med spyd og sjove overskæg. Der er også Hjerter Dronning med det mærkelige udseende samt en række andre onde dronninger.

Et andet symbol som der kan findes i spillet er den Hvide Kanin, som fungerer som et scatter symbol. Derudover finder du også Den Bestøvlede Kat som fungerer som et wild symbol. Den Gale Hattemager er bonus symbolet, og dens tilstedeværelse vil udløse bonusspillet.

Naturligvis er Alice også til stede, og hvis hun bliver kombineret sammen med symbolet for den magiske drik, vil du blive ført til et andet bonusspil, Den Magiske Dør. Spillet giver dig muligheden for at få en multiplikator på hele 1000x din indsats.

Den største klage som du sandsynligvis vil have omkring Magic and Wonders spilleautomater er at spillet ofte kommer i vejen for handlingen. Når den Hvide Kanin er en del af den gevinstgivende kombination, bliver spillet flere sekunder forsinket mens kaninen hopper frem og tilbage. Den anden forsinkelse er når vagterne er en del af den gevinstgivende kombination. De bruger nemlig en del tid på at marchere på deres felt for at underholde dig. Måske finder du det underholdende, men hvis dine intentioner med at spille ikke er underholdning, men at vinde penge, vil disse små teaterstykker blive en smule irriterende.

Så hvis du leder efter et spilleautomater spil som kan få dig til at smile og underholde dig, så er Magic and Wonders det helt rigtige for dig. Men hvis du er mere interesseret i et hurtigt spil med store jackpots, kan du sandsynligt bedre finde et andet spil.

Seneste Indlæg

Magic and Wonders

marts 4th, 2014

Magic and Wonders er et ikke progressivt Skill-on-net 3D spilleautomater med 5 hjul og 30 betalingslLæs mere ›

Unibet Casino Indfører Rainbow Riches Video Spilleautomater

februar 24th, 2014

Rainbow Riches er skabt af Barcrest og har 5 hjul samt 20 betalingslinier. Dette spil findes overaltLæs mere ›

Big Bang

februar 14th, 2014

Afhængigt af hvem du spørger, var Big Bang, tidspunktet hvor vores univers blev skabt i en kæmpe eksLæs mere ›