Big Bang

februar 14, 2014Birger Thomsen

Afhængigt af hvem du spørger, var Big Bang, tidspunktet hvor vores univers blev skabt i en kæmpe eksplosion. Så med respekt for dette, tror jeg ikke at Big Bang Spilleautomater ville eksistere uden Big Bang.

Big Bang Tema
Big Bang bruger et afprøvet og gennemtestet format med 5 hjul der hver viser 3 ikoner. Hjulene er omgivet af grafik om viser de dybeste og mørkeste dybder af rummet. Hvert spin skaber en visuel effekt som minder om Millennium Falcon der hopper ud i lysets hastighed. Halvdelen af ikonerne på hjulene handler om planeterne i vores solsystem. En helt unik science fiction lyd spiller i baggrunden under hele spillet. Lyden bliver afspillet hurtigere når du opnår bonus multiplikator, som kulminerer i et tempofyldt stykke musik hvis du formår at opnå en multiplikator på hele 32x.

Indsats muligheder og flere funktioner
NetEnt har inkluderet deres populærere kontrolpanel som sikre dig at dine indsatser nemt kan konfigureres, mens du stadig har masser af valgmuligheder. Du kan nemt vælge indsatser mellem $0,01 og $50 ved at indstille møntværdi og antal mønter per betalingslinje. Autospil knappen giver en hurtig og nem metode til at vælge mellem 5 til 75 spins. Du kan endda specificere flere spins eller indstille den mere avanceret hvis du ønsker at personliggøre den til din spillestil.

Big Bang funktioner

Supernova ikonet fungerer som wild ikon og kan bruges til at erstatter andre ikoner. Det smarte er at de kan danne gevinstgivende kombinationer som også bidrager til multiplikator bonus. Big Bang viser deres multiplikator på venstre side som starter på 1x. Multiplikatoren stiger for hver gang du har 1 eller flere gevinstgivende kombinationer i træk til et maksimum på 32x. Hvis din sejrsrække brydes bliver multiplikatoren nulstillet til 1x men opnår du gevinst 5 gange i træk vil du have en multiplikator på hele 32x.

Seneste Indlæg

Magic and Wonders

marts 4th, 2014

Magic and Wonders er et ikke progressivt Skill-on-net 3D spilleautomater med 5 hjul og 30 betalingslLæs mere ›

Unibet Casino Indfører Rainbow Riches Video Spilleautomater

februar 24th, 2014

Rainbow Riches er skabt af Barcrest og har 5 hjul samt 20 betalingslinier. Dette spil findes overaltLæs mere ›

Big Bang

februar 14th, 2014

Afhængigt af hvem du spørger, var Big Bang, tidspunktet hvor vores univers blev skabt i en kæmpe eksLæs mere ›