Hulk

juni 5, 2013Birger Thomsen

The Incredible Hulk slot er et fantastisk progressivt slot spil fra Playtech som indeholder wild symbol, scatter ikon og den unikke smash bonus samt udvidede hulk funktioner. Fremragende grafik og effekter som sammen danner et af de bedste slot spil på markedet i dag.

Er du fyldt med overnaturlige kræfter? Er du nogen gange blevet så gal, at du føler at du kunne blive til en anden? Ok, med dette spil kan du faktisk kanalisere denne aggression ud på en sund måde, og hvis du spiller det rigtigt, kan du faktisk vinde en masse penge på din vrede! Det første som du vil bemærke imens du spiller på denne tegneserie slot maskine, er den samlede præsentation af spillet. Musikken, grafikken og effekterne er simpelthen fremragende. Det fuldender en generelt fremragende udført spillemaskine oplevelse.

Dette er et 5 hjul, 25 betalingslinjer slot spil som indeholder symboler der kan forbindes med tegneserien. Du kan satse fra £0,01 til £5,00 og indsatsen per linje kan være alt imellem 1-10 gange den pålydende værdi, som betyder at den oprindelige indsats kan variere mellem £0,01 til £250, som er et ganske stort spænd.

The Incredible Hulk er udstyret med et par interessante funktioner: Først er scatter bonus, som tillader spillerne at vinde mellem 10 og 100 gratis spins imens man nyder godt af en 3x multiplikator! Smash Bonus funktionen som aktiveres når du får ”smash bonus” ikonet til at lande samtidigt på første og femte hjul, lader dig afreagere på en sund måde, da den beder dig om at ødelægge politibiler og helikoptere for at afsløre bonuser.

Et yderst fedt aspekt af dette spil er klart den “udvidede” hulk funktion, som bliver udløst når du får Hulk symbolet til at lande samtidigt på enten andet og tredje eller tredje og fjerde betalingslinje. Med denne bonus, vil Hulk selv overtage hjulene og fungere som en permanent wild i 1 eller 2 spins.

Seneste Indlæg

Magic and Wonders

marts 4th, 2014

Magic and Wonders er et ikke progressivt Skill-on-net 3D spilleautomater med 5 hjul og 30 betalingslLæs mere ›

Unibet Casino Indfører Rainbow Riches Video Spilleautomater

februar 24th, 2014

Rainbow Riches er skabt af Barcrest og har 5 hjul samt 20 betalingslinier. Dette spil findes overaltLæs mere ›

Big Bang

februar 14th, 2014

Afhængigt af hvem du spørger, var Big Bang, tidspunktet hvor vores univers blev skabt i en kæmpe eksLæs mere ›