Online Craps

juni 18, 2013Birger Thomsen

Når det kommer til online craps regler, så er der en del at huske. Indsatser er det sværeste ved craps. Spillet i sig selv er faktisk rimelig nemt, når du har fundet ud af hvordan du vil foretage dine indsatser. Craps er generelt et spil som involverer mange mennesker, men når man spiller online craps, spiller man alene, og derfor er det vigtigt at forstå spillereglerne for online craps.

Der bliver brugt 2 terninger i spillet craps. Der er mange forskellige variationer af kast, hvoraf nogle har betydning og andre har en bestemt placering i spillet. F.eks. er kastene 2, 3, 7, 11 eller 12 betydelige. Kastene 4, 5, 6, 8, 9 og 10 angiver placeringer. Der er mange som lægger alle deres indsatser på 7, vinder eller taber hvis den bliver kastet.

Spilleren er kendt som ”shooter”, shooteren er den som kaster med terningen. Hvis shooteren kaster 2 terninger med den samme værdi, bliver kastet kaldet ”hard roll”. En ”soft roll” bliver kastet når de 2 terninger har forskellige værdi. Online craps regler påkræver at du foretager en indsats på en af linjerne, ved brug af din mus. Det er relativt simpelt at vinde disse væddemål. De udbetaler samme beløb som indsatsen og hvis ”Pass Line” vinder, så taber ”Don’t Pass Line” og omvendt.

Shooteren skal foretage indsatser på enten ”Pass Line” eller ”Don’t Pass Line”. Shooterens først kast med terningerne bliver kaldet ”Come Out”, hvis shooteren kaster 7 eller 11 på deres ”Come Out”, vinder ”Pass Line”. Hvis shooteren kaster 2 elle 3 vil ”Pass Line” tabe og ”Don’t Pass Line” vinde. Hvis shooteren kaster 12 på deres ”Come Out”, vil indsatser på ”Don’t Pass Line” vil spillet gå lige op og udløse en ”push”, samt indsatser på ”Pass Line” vil vinde. Hvis der bliver kastet 4, 5, 6, 8, 9 eller 10 på ”Come Out”, vil der blive placeret en hvid puck på det kastede nummer.

Nu kan indsatserne blive brugt igen med gratis odds indsatser, dette ville være en backup til de originale ”Pass Line” eller ”Don’t Pass Line” indsatser som du foretog tidligere. Dette er udvidelser af de oprindelige indsatser og ikke nye indsatser. Der er så meget der skal læres når du kommer til online craps regler. Vi anbefaler dig at bruge noget tid på at studere det godt, når det kommer til de forskellige shooter strategier og metoder.

Seneste Indlæg

Magic and Wonders

marts 4th, 2014

Magic and Wonders er et ikke progressivt Skill-on-net 3D spilleautomater med 5 hjul og 30 betalingslLæs mere ›

Unibet Casino Indfører Rainbow Riches Video Spilleautomater

februar 24th, 2014

Rainbow Riches er skabt af Barcrest og har 5 hjul samt 20 betalingslinier. Dette spil findes overaltLæs mere ›

Big Bang

februar 14th, 2014

Afhængigt af hvem du spørger, var Big Bang, tidspunktet hvor vores univers blev skabt i en kæmpe eksLæs mere ›